Foto: Inquam Photos / George Calin

Premierul desemnat Florin Citu a susținut un scurt discurs în Parlament, după atacurile violente ale PSD, în care a adus aminte de modul în care Sorin Grindeanu a acționat în favoarea intereselor lui Liviu Dragnea.

Nu-i așa că sunteți terminați că sunt aici, nu-i așa? Ce vă mai sperie? Vă mai sperie o Guvernare Cîțu, nu-i așa? Am văzut multe în Parlament, în ultimii 4 ani de zile dar tupeu la limita nesimțirii, cum am văzut astăzi, mai rar!
Auzi tupeu, după câteva zile după ce ai fost investit să vii cu OUG 13,să scoți sute de mii de oameni în stradă, să ai tupeu astăzi să vii în Parlamentul României… Să te dea jos propriul partid, să te arunce la gunoi pentru că ești incompetent și tu să vii astăzi, să ai tupeu să le vorbești românilor?

Ai stat vreodată domnule senator să asculți românii, pe cei 600.000 de români pe care i-ai scos în stradă în iarnă că să-l salvezi pe Dragnea? Niciodată nu i-ai ascultat. Pe cine ai chemat să te ajute în Guvern, pe Ponta? Voi doi v-ați încuiat în guvern.Tupeu!

Cum ați lăsat economia? 50 de miliarde de lei împrumuturi pe care a trebuit să le plătim noi, 30 de miliarde de lei facturi. Aveți tupeul să vorbiți despre antreprenorii români? A trebuit să decontăm concedii medicale pe care nu le-ați decontat cu anii. A trebuit să plătim TVA rambursat, facturi neplatite. Cât tupeu.
Lucrurile se schimbă, după mulți ani România are un guvern de profesioniști. (…) Dragi români, o să fie bine
”, a mai spus Cîțu.

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a susținut miercuri, în Parlament, un discurs foarte agresiv la adresa premierului propus Florin Citu.

Dacă s-ar fi organizat un concurs, care ar fi cea mai proastă variantă posibilă de premier, Florin Cîțu ar fi câștigat detașat”, a declarat Grindeanu.

El l-a mai acuzat pe Cîțu că „ne-a îndatorat cu o mie de euro pe secundă”, astfel încât România nu-și va putea plati datoriile decât peste 30 de ani.

Vă avertizăm să nu vă bateți joc de salariații din România. Să nu vă imaginați că dacă ruinați economia și salariile românilor veți scapă nepedepsiti. Vă tragem atenția să nu vă jucați cu focul, deja ați pus în pericol locurile de muncă ale salariaților”, a mai spus Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here