FOTO. Primele imagini cu Prinţul Harry în Canada. Nu a mai participat la recepția organizată de William

meghan markle printul harry kate middleton printul william regina elisabeta
Foto: captura YouTube

Prinţul Harry a sosit luni seară în Canada, unde se află soţia sa, Meghan Markle, şi fiul Archie, pentru prima dată de la anunţul retragerii sale din familia regală, potrivit mass-media britanice.

Avionul prinţului, care a decolat de pe aeroportul londonez Heathrow, a aterizat luni pe aeroportul din Vancouver puţin după ora 19.00 locală, a indicat cotidianul Daily Mail. Ziarul a publicat fotografii cu Harry, mergând pe aeroport purtând o geacă şi pantaloni jeans, cu o geantă pe umăr.  

Postul Sky News a difuzat de asemenea imagini cu prinţul Harry la sosirea în Canada. 

Acesta a zburat cu un avion către insula Vancouver, unde îl aşteaptă Meghan şi Archie în casa în care stau de mai multe săptămâni, scrie Daily Mail. 

Ducele de Sussex a părăsit Marea Britanie luni după o zi plină de ultimele îndatoriri regale. Harry şi-a făcut apariţia la summitul Regatul Unit-Africa despre investiţii la Londra, unde s-a întâlnit cu mai mulţi şefi de stat africani şi a vorbit în privat cu premierul britanic Boris Johnson. 

El nu a apărut la recepţia care a avut loc luni seară şi care a fost organizată de prinţul William, la Palatul Buckingham. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here