FOTO | Pustiu în Centrul Vechi al Capitalei. Prima seară în care terasele s-au închis la ora 23:00

Inquam Photos / Octav Ganea

Terasele din Centrul Vechi al Capitalei s-au închis duminică seară la ora 23:00, odată cu intrarea în vigoare a deciziei Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Terasele din Centrul Vechi şi-au întrerupt activitatea la ora 23:00 duminică, prima seară în care decizia de limitare a programului acestora pentru prevenirea răspândirii COVID-19 a fost aplicată. Restricţiile au fost reintroduse după două luni de relaxare, fiind justificate de datele care indică o creştere numărului îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

Spre nemulţumirea clienţilor, la cele mai multe dintre ele ultima comandă a fost preluată la ora 22:00, iar o oră mai târziu ativitatea a încetat, transmite News.ro.

Poliţia Locală a patrulat pe străduţele din Centrul Vechi, verificând respectarea măsurilor.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a adoptat sâmbătă o hotărâre care propune limitarea programului teraselor, barurilor, cluburilor operatorilor de jocuri de noroc, în Bucureşti şi judeţele Argeş, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova şi Galaţi.

Inquam Photos / Octav Ganea

Programul acestora nu poate începe înainte de ora 06.00 şi nu poate fi prelungit după ora 23.00.

Măsura a intrat în vigoare duminică, este aplicată pe o perioadă de 14 zile şi poate fi prelungită prin hotărâre a CNSU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here