FOTO | Resturile unei rachete, provenită din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei, descoperite în zona sectorului de frontieră Larga din R. Moldova

O patrulă a poliţiei de frontieră din Republica Moldova a descoperit, sâmbătă după amiază, în zona sectorului de frontieră Larga (raionul Briceni), resturile unei rachete, provenită din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei, a anunţat Ministerul Afacerilor Interne de la Chişinău, informează News.ro.

Potrivit sursei citate, din cauza bombardamentelor asupra Ucrainei, IGPF a pus în aplicare planul de contingenţă şi a sporit numărul patrulelor de poliţiei pe zona de frontieră cu Ucraina, cu observarea spaţiului aerian şi a fâşiei verzi de frontieră cu Ucraina.
Odată descoperite resturile presupusei rachete, imediat s-a luat măsura protejării zonei şi a fost anunţat serviciul de urgenţă 112, precum şi echipele Bombteh ale IGP. De asemenea, a fost anunţată şi procuratura raionului Briceni. IGSU şi Poliţia de Frontieră asigură perimetrul şi pregătesc asistenţa pentru echipele de investigare şi verificare ale Bombteh IGP şi ale procuraturii.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
„Este cel de-al 3 caz în care resturi ale unor rachete provenite din bombardamentele asupra Ucrainei cad pe teritoriul Republicii Moldova. Ca şi în cazurile precedente, se întreprind toate acţiunile necesare, conform procedurii, de către instituţiile abilitate, anunţă Ministerul de Interne”, a precizat sursa citată..

viewscnt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here