FOTO | Viitoarea generație Dacia Sandero, surprinsă pentru prima oară

Revista spaniolă motor.es a publicat primele poze-spion ale viitoarei generații Dacia Sandero, care urmează să fie lansată la anul. În ciuda camuflajului gros, se pot observa proporțiile și liniile viitoarei mașini românești.

Photo 2
Dacia Sandero 3, sursa: Motor.es

Restul fotografiilor, aici

Renault Clio V, fratele viitoarei Dacia Sandero

Jurnaliștii spanioli au notat că marile schimbări vor fi la partea mecanică. Viitoarea Dacia Sandero ar urma să stea pe noua platformă modulară a grupului Renault, CMF-B, complet diferită de cea folosită la primele două generații ale mașinii. Astfel, Sandero va sta pe aceeași platformă ca generațiile actuale de Renault Clio, Renault Captur și Nissan Juke.

Noua platfomă înseamnă mai mult spațiu la interior, mai multă tehnologie și, cel mai important, apariția unui tren de rulare hibrid. Va fi un sistem similar sau identic cu cel care a debutat în primăvară pe Clio V. Dacia a spus de mult că are în plan electrificarea modelelor sale.

Motor.es a mai notat că, mai mult ca sigur, viitorul Sandero va avea și o versiune Stepway, având în vedere că aceasta este foarte populară în Europa.

sursa: Renault Group Media

Noua Dacia Sandero, alături de noul Logan, ar urma să debuteze la salonul auto de la Paris din 2020, au scris jurnaliștii de specialitate. Dacia Sandero a fost a patra cea mai vândută mașină în Europa, în luna august.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here