Mihail Neamțu, bolnav de Covid și pe oxigen. Acum 10 zile, la o conferință, a procedat precum Ciolacu, la Ambasada Franței: a fost singurul fără mască

Sursa: captură video/Facebook

Mihail Neamțu candidat PMP Timiș la parlamentare, este internat la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, unde politicianul a fost și conectat la oxigen din cauza infecției cu coronavirus.

„Dacă nu sunteți cuminți, așa ajungeți, dacă ți-a intrat covidul la plămâni. A trebuit să sun la spital. Simțeam cum îmi bat ciocanele în cap, durerea mă clătina, nu mai puteam merge nici la baie pe două picioare“, scria, recent, Mihail Neamțu, pe Facebook.

Tot pe rețeaua de socializare, într-o postare ulterioară, Neamțu preciza că înainte de internare a stat 10 zile în autoizolare.

În acest context, publicația locală, Banatul meu, a pus cap la cap detaliile cronologice din postare și activitatea electorală derulat de candidatl PMP în judeș: „Ciudat este că în urmă cu 10 zile, Neamțu susținea o conferință de presă la Hotel & Argentinian Steakhouse din Timișoara. La conferința de presă din 20 noiembrie, desfășurata într-un spațiu închis, Mihail Neamțu a venit fără mască de protecție, deși toți ziariștii și membrii PMP prezenți purtau mască de protecție. După mai multe minute în care a vorbit cu cei din echipa PMP și a încercat să fie spiritual cu ziariști, Neamțu și-a pus masca. Doar după ce a fost sfătuit să facă acest lucru de oamenii din echipa sa”.

Publicația Banatul meu mai arată că, „cu doar două zile înainte să anunțe că este de 10 zile în izolare, Neamțu a postat pe Facebook mai multe fotografii în care se poza prin Timișoara, cu pancarte electorale, alături de mai mulți colegi. Conform legii toți sunt acum contacți și ar trebui să intre în izolare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here