Gabriela Firea, atac mizerabil împotriva primului spital oncologic pentru copii. „A defecat pe implicarea a 260.000 de români”

INQUAM_Photos_George_Calin

O postare a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, a stârnit reacții aprinse din partea celor două inițiatoare ale proiectului care a dus la construirea primului spital oncologic pentru copii.

Postarea distribuită de edil pe contul său de Facebook folosește un limbaj incalificabil (toate detaliile, mai jos).

În acest context, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, care au reușit să mobilizeze sute de mii de români să doneze constant pentru acest obiectiv, o acuză pe Firea că își bate joc de donatorii și beneficiarii acestui proiect, cu atât mai mult cu cât Guvernul României și Primăria Capitalei au eșuat lamentabil în acest domeniu, deși au avut la dispoziție miliarde de lei.

Postarea integrală a Oanei Gheorghiu:

În mod normal am ignora o astfel de postare, mai ales atunci când vine de la o persoană pe care nu o cunoaștem, care nu ne cunoaște, despre care n-avem nicio idee.
Dar când Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, omul care gestionează bugetul și resursele celui mai mare oraș din țară, share-uiește așa ceva, defecând pe implicarea și susținerea a peste 260.000 de români, care au decis să construiască un spital pentru copiii bolnavi de cancer, primul după 30 de ani, asta nu poate să rămână necunoscut.

Ce fel de om trebuie să fii să îți bați joc de implicarea oamenilor și de cauza copiilor bolnavi de cancer, în timp ce porți cruci și te declari credincios și în timp ce ai avut miliarde pe mână și nu ai făcut nimic?

Cum e posibil? Și ce fel de oameni apreciază asta?

Ce a distribuit Gabriela Firea:

19 COMENTARII

  1. SA ITI FIE RUSINE – PACAT DE NIVELUL DE EDUCATIE PE CARE PRETINZI CA IL DETII ! RUSINERUSINERUSINERUSINERUSINERUSINERUSINERUSINERUSINERUSINERUSINERUSINERUSINERUSINERUSINERUSINERUSINERUSINERUSINERUSINE

  2. Va asteptati la altceva de la aceasta creatura , om nu se poate numi , crescuta in laboratoarele infractorului Voiculescu , una care facea un copil cu amantul cand sotul era pe moarte , limbaj al uneia de pe centura acolo unde ar trebui sa-i fie locul .

  3. […] Gabriela Firea a creat un iureș pe Facebook, stârnind reacții critice virulente, după ce a dat share unui mesaj care le ataca, într-un limbaj incalificabil, pe cele două inițiatoare ale proiectului care a dus la construirea primului spital oncologic pentru copii, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu. […]

  4. O HANDICAPATA IDIOATA CARE A FOST PUSA ACOLO DE…BUCURESTENI!!!!BRAVO ,,CAPITALISTII”..!!! MARITATA CU CEL MAI MARE HOT ! SA-I FIE RUSINE PENTRU CE A POSTAT ! ARE SI EA COPII..AR TREBUI SA-I FIE RUSINE FATA DE TOTI CEI CARE AU DONAT….MAI VOTATI PROSTESTE SAU STATI ACASA LINISTITI IN ZIUA VOTULUI CA O SA AVETI PARTE NUMAI DE IDIOTI DE GENUL STIRISTEI!!!! R U S I N E !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here