Gabriela Firea, despre o confruntare electorală: Particip dacă onor contracandidații mei prezintă public testele covid și antidrog la zi

Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul general Gabriela Firea spune că va participa la dezbateri cu contracandidații săi la Primăria Capitalei dacă aceștia ”prezinta public testele covid si antidrog la zi”.

”Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile dacă onor contracandidații mei prezintă public testele covid și antidrog la zi! Trebuie să dovedim sănătate și luciditate, da?”, a scris Firea pe Facebook.

Firea a schimbat din nou abordarea în ce privește dezbaterile cu contracandidații, în condițiile în care joi seară a susținut, la Antena 3, că va participa, însă ”nu știu dacă va veni dumnealui (Nicușor Dan), probabil va inventa că are COVID-19. Deci, eu voi participa. Nu ştiu dacă are COVID, dar probabil va inventa că e pozitiv”.

Sâmbătă, Nicușor Dan și-a început conferința de presă denunțând ”minciunile” PSD, inclusiv aceea că un membru al echipei sale de campanie ar fi luat noul coronavirus, informație răspândită de site-uri precum stiripesurse.ro, romaniatv.net sau psnews.ro, care nu au precizat nicio sursă pentru informație.

Este o campanie de minciună şi de manipulare bazată pe telefoane, pe mesaje pe online neasumate şi, din păcate, pe complicitatea unor instituţii de presă. În primul rând, nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o minciună şi este o inconştienţă să minţi pe un astfel de subiect”, a spus sâmbătă dimineață Nicușor Dan.

Dan a afirmat că în ceea ce priveşte dezbaterea unu la unu cu contracandidata sa nu a primit niciun răspuns, ci un „şir de fraze întortocheate”. În acest context, el i-a adresat invitaţia Gabrielei Firea de a participa marţi, la o dezbatere la postul B1 Tv, şi miercuri, la Realitatea Tv.

1 COMENTARIU

  1. Asta trebuie urgent internata la Socola,sub cheie!!!Cum e posibil sa avem parte in 2021 de o mizerie de candidat tip anii ’46 sau mai incoace,’90?!?Daca tot face propuneri de genul asta,prima care trebuie sa-si faca teste psihologice si nu numai este aceasta sinistra ce a tinut sub cheie banii bucurestenilor si i-a imprastiat la firmele de casa ce au ajutat-o sa ajunga primarita!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here