Gabriela Firea
Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că nu este nevoie de maziliri în PSD și trebuie văzut unde s-a greșit de s-a pierdut legătura cu electoratul. Firea consideră că este dezamăgitor pentru PSD faptul că anumiți oameni activează în afara partidului și unii scriu doar pe bloguri.

Trebuie să facem o analiză să vedem care a fost momentul în care legătura noastră cu electoratul de stânga nu că s-a rupt, dar a devenit fragilă. Noi trebuie să ne gândim în perioada următoare ce este de făcut, pentru că în orice țară normală, democratică stânga trebuie să fie puternică, trebuie să existe o bătălie de idei între stânga și dreapta.

Noi trebuie să vedem ce avem de făcut, nu maziliri. La ce ne-au folosit acele nopți lungi și acele cuțite ascuțite? Este păcat că unii oameni de stânga sunt acum în afara partidului, alții nu mai activează deloc în politică și scriu doar pe bloguri. Nu cred că este momentul pentru maziliri, pentru că fiecare președinte de partid a adus plus valoare. Este momentul unei analize profunde pentru un partid de stânga.”, a spus Gabriela Firea, la România Tv.

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here