Tudorache, mesaj scurt după alegeri: „Vă mulțumim”. Fostul primar al Sectorului 1 a câștigat un fotoliu de deputat

Foto: INQUAM/George Călin

Daniel Tudorache, fost primar al Sectorului 1, ține să le mulțumească alegătorilor pentru ca l-au votat. Tudorache are dosar penal pentru abuz în funcție și spălare de bani, fosta lui soție garantând cu 1 milion de euro la DNA pentru ca acesta să nu intre în arest.

„Vă mulțumim”, a scris scurt Tudorache pe Facebook, luni.

Daniel Tudorache este al doilea de pe lista PSD București pentru Camera Deputaților.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pe 26 noiembrie ca Daniel Tudorache nu mai este membru al partidului si nu va fi validat ca deputat in viitorul Parlament dacă va câștiga această demnitate la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Asupra domnului Tudorache a început o ancheta de învinuit după ce s-au întocmit listele (pentru alegerile parlamentare – n.r.). Am avut o discuție cu domnia sa, tot respectul pentru decizia sa, din acest moment domnul Tudorache nu mai este membru al PSD si nu mai este președintele Organizației Sectorului 1 (a PSD – n.r.). Domnul Tudorache nu va fi validat de viitorul Parlament, pentru ca prima regulă să fii validat în Parlament este să fii membru al PSD. Domnul Tudorache nu mai este”, a spus Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here