Gabriela Firea s-a filmat miercuri în timp ce călătorea alături de șeful STB Alexandru Kansou într-un autobuz, în București, pentru a anunța că autovehiculele STB merg pe o bandă unică. La un moment dat, speriată de manevrele șoferului, Firea a cerut ca șoferul să meargă ”cât poate el de încet”.

Neobișnuită cu transportul în comun, Gabriela Firea s-a speriat că ar putea să cadă, atunci când șoferul a făcut mai multe manevre bruște, cauzate de traficul infernal din Capitală.

Să meargă încet, să nu cădem”, a spus Firea chiar la începutul înregistrării. Șeful STB, Alexandru Kansou, a reacționat slugarnic imediat și a dat ordin șoferului „să meargă foarte încet, cat poate el de încet”.

Premiera în traficul bucureștean! De azi inaugurăm banda unică mult-așteptată! Aceasta este amenajată pe liniile de tramvai, unde de dimineață circulă și autobuzele. Azi inaugurăm prima etapă a acestei acțiuni importante pentru fluidizarea traficului”, a anunțat Firea.

„Sa mearga incet, sa nu cadem”, a spus Firea chiar la inceputul inregistrarii. Seful STB, Alexandru Kansou, a reactionat slugarnic imediat si a dat ordin soferului sa „sa mearga foarte incet, cat poate el de incet”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here