GALERIE FOTO | Atenție, imagini șocante! Masacrul rusesc de la Irpin: 8 civili, inclusiv 2 copii, uciși de bombardamente

Sursa: Universul.net

Irpin, Ucraina. Orașul de aproximativ 60.000 de locuitori, situat la 20 de kilometri de capitala Kiev, este scena unor lupte crâncene, în cursul cărora armata rusă nu cruță nici civilii. Opt au fost uciși numai duminică, conform fotografiilor și relatărilor de la fața locului aparținând surselor Universul.net. Dintre cele opt persoane ucise, doi sunt copii.

Priveliștea cadavrelor de civili pe străzile orașelor ucrainene a reușit să devină una obișnuită în doar câteva zile de invazie, în condițiile în care forțele ruse întâmpină o rezistență acerbă din partea forțelor de apărare ucrainene, iar escaladarea bombardamentelor de către Moscova a devenit calea preferată spre forțarea victoriei militare.

Universul.net a decis că publicarea unor asemenea fotografiilor este de interes public major, în condițiile în care oameni fără apărare au devenit ținte predilecte ale bombardamentelor rusești.

Zilele trecute, Universul.net a prezentat imaginile unui bombardament asupra unui bloc-turn, filmate în direct de o familie din Kiev, probele directe că Moscova duce o politică de terorizare a populației civile din Ucraina înmulțindu-se de la o zi la alta. VIDEO – AICI.

De altfel, ultimele date și analize ale spionajului britanic indică faptul că Putin vrea să bombardeze, după model sirian și cecen, zonele intens populate tocmai ca să afecteze moralul civililor.

Ce facem cu Ungaria?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here