Gata de intrat în ring? Trump a postat o poză cu el ca Rocky Balboa

Donald Trump a șocat din nou, deși mulți se miră că acest lucru încă este posibil după tot ce a făcut președinte american.

De data aceasta, liderul de la Casa Albă a postat pe contul lui de Twitter o poză cu el ca Rocky Balboa. Mai precis, capul lui Donald Trump a fost pus pe corpul lui Silvester Stallone din celebrul film.

Președintele american nici nu a oferit vreo clarificare în legătură cu motivul pentru care a distribuit această fotografie bizară, ceea ce a deschis calea pentru speculații.

Tot ce se știe este că Trump era la Mar-a-Lago, pentru vacanța de Ziua Recunoștinței când a publicat poza.

Unii internauți au spus că poate așa Trump anunță că este gata să se bată cu rușii, având în vedere că adversarul lui Rocky Balboa era un boxer sovietic. Alții au scris că poate președintele american așa se visează, drept un bărbat născut în sărăcie care s-a ridicat pe propriile puteri în ciuda greutăților, cu tot cu „pătrățele”, în timp ce, în realitate, el s-a născut într-o familie cu bani, a pierdut sute de milioane de dolari și mănâncă fast food la micul dejun, a scris The Guardian.

Postarea vine și după ce Congresul l-a invitat pe Trump la audierile legate de procedurile pentru suspendarea lui din funcție. Poate acesta este modul președintelui de a anunța că este gata să intre în ring.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here