Gemeni care au participat la un reality show în Marea Britanie, găsiți spânzurați

Billy şi Joe Smith, gemeni cunoscuţi pentru că au participat la emisiunea britanică „My Big Fat Gypsy Wedding”, au fost găsiţi spânzuraţi, sâmbătă, în Kent, transmite News.ro.

Potrivit The Sun, trupurile celor doi bărbaţi au fost găsite în Sevenoaks, comitatul Kent, sâmbătă, înainte de prânz. O anchetă va fi derulată la începutul anului viitor. 

Cei doi, în vârstă de 32 de ani, erau cunoscuţi pentru că au apărut în al treilea sezon al programului difuzat pe Channel 4 între 2010 şi 2015 şi care urmărea familii irlandeze de nomazi. 

Postul TLC, care difuzează emisiunea în Statele Unite, le-a adus un omagiu pe Twitter. „Inimile noastre sunt alături de familie, fraţii şi surorile, prietenii lui Bill şi Joe, în această perioadă”. Reprezentanţii postului au adăugat un număr de telefon pentru prevenirea sinuciderii. 

Billy Welch, purtător de cuvânt al comunităţii romilor din Marea Britanie, a declarat pentru The Telegraph: „Această tragedie trebuie să fie un semnal de alarmă cu privire la rata sinuciderii foarte crescută în comunitatea nomazilor. Viaţa poate fi foarte grea pentru romi şi ei suferă adesea în tăcere”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here