George Buhnici pleacă din ProTV după 15 ani. Emisiunea „iLikeIT” va continua „într-un alt format, cu alt prezentator”

Pagina de Media a anunțat, miercuri, că jurnalistul George Buhnici pleacă din ProTV după 15 ani. La scurt timp, informația a fost confirmată și pe site-ul www.stirileprotv.ro. Postul din Pache Protopopescu a anunțat că emisiunea „iLikeIT” va continua „într-un alt format, cu alt prezentator”.

„Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”, a spus George Buhnici.

Potrivit informațiilor Pagina de Media, odată cu George Buhnici, va părăsi postul din Pache și Marian Andrei, co-prezentatorul emisiunii „iLikeIT”. Acesta va prelua managementul Cavaleria.ro, proiect dezvoltat de Buhnici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here