George Simion le cere parlamentarilor AUR care nu muncesc 8 ore pe zi să îşi revizuiască atitudinea

Preşedintele AUR, George Simion, le cere parlamentarilor AUR care nu muncesc 8 ore pe zi să îşi revizuiască atitudinea în cel mult o lună, ameninţându-i, în caz contrar, cu solicitarea demisiei din partid, relatează Agerpres.ro.

Liderul AUR susţine că i-a cerut luni senatoarei Evdochia Alenei să îşi anunţe demisia, pentru că, alături de soţul său, „a trădat” şi s-a alăturat lui Ludovic Orban.

„Nu am avut pe cine pune pe listă acolo la Constanţa. Dacă deputatul Viorel Focşa e vinovat de ceva, e vinovat că el ni i-a adus pe soţii Alenei care au ajuns să ne trădeze şi să se înscrie în grupul lui Ludovic Orban. Asta a fost situaţia în 2020. Din 47 de parlamentari, 39 s-au dovedit incoruptibili, corecţi şi harnici. (…) Azi le-am cerut demisia celor care nu au fost pe teren pe timpul verii în cadrul Programului „AUR te aude” şi care nu îşi revizuiesc în următoarea lună atitudinea şi nu vor lucra, ca fiecare român care munceşte, de la 9.00 la 5.00. Sunt 5 parlamentari „, a spus George Simion.

Senatoarea Evdochia Elenei (AUR) şi-a anunţat, joi, în plenul Senatului, demisia din AUR.

„Îmi anunţ demisia din partidul AUR şi implicit din grupul parlamentar. Îmi pare rău! Cred că a fost cea mai grea decizie din viaţa mea. Mulţumesc”, a spus Aelenei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here