Ilfov: Femeie rănită de o maşină a Ambasadei SUA

Sursa: Pexels

O femeie de 42 de ani a fost rănită, marţi, de un autoturism pe Bulevardul Pipera din Voluntari, fiind declanşată o anchetă de către poliţişti. Victima a fost transportată la spital. Autoturismul, care aparţine Ambasadei SUA, era condus de o femeie, transmite News.ro.

”La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Pipera din Voluntari, soldat cu rănirea unui pieton. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Voluntari şi ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor”, a transmis, marţi, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că la locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima, o femeie în vârstă de 42 de ani, la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

”Conducătorul auto, respectiv o femeie, de 32 de ani, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În prezent, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a mai transmis IPJ Ilfov.

Surse din anchetă au precizat că maşina implicată în accident aparţine Ambasadei SUA.

Associated Press: Reticenţa Germaniei în a livra arme Ucrainei are rădăcini istorice şi cauze energetice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here