În comuna Lerești din județul Argeș, toate magazinele primesc deja comenzi telefonic și livrează comenzi la domiciliu

Primăria din Leresti (Argeș) anunță că s-a discutat cu reprezentanții magazinelor din comună și s-a căzut de comun acord că de acum înainte cumpărăturile să poată fi comandate telefonic, iar produsele să fie livrate la domiciliu, în special pentru cei în vârstă.

Măsura a fost luată după ce a intrat în vigoare a treia ordonanță militară, prin care s-au introdus cele mai aspre restricții de circulație, vârstnicii având voie să iasă din case doar două ore pe zi.

Ne-am gândit mult și am luat legătura cu magazinele de pe raza comunei Lerești. Avem echipe formate care identifica persoanele cu vârstă de peste 65 de ani și le vom sprijini să își poată face cumpărăturile de la domiciliu.

Magazinele din Leresti au răspuns pozitiv și au acceptat livrarea produselor de igienă personală și a alimentelor la domiciliu pentru persoanele trecute de 65 de ani, dar și pentru toți lerestenii care doresc să facă cumpărăturile prin livrare la domiciliu.

Astfel, se va face comerț cu amănuntul cu livrare la domiciliu, comenzile fiind luate telefonic pentru cumpărături utile pentru minim două zile. Persoanele care vor livra îndeplinesc condițiile de prevenire a coronavirusului, respectând toate măsurile de igienă și protecție”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Leresti.

În plus, conducerea primăriei face apel la localnici „pentru a identifica persoanele care nu au cum să apeleze la magazine sau la cunoștințe pentru a le trimite la cumpărături”. De asemenea, toate persoanele care pot ajuta la distribuirea produselor alimentare pentru cei care au peste 65 de ani „sunt binevenite să ne ajute cu livrările la domiciliu”.

Postarea se încheie cu numerele de telefon la care pot fi contactate magazinele care au acceptat comenzile indirecte și livrarea produselor la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here