Cântăreața Ozana Barabancea a fost internată joi la prânz, după ce testele au arătat că este infectată cu noul coronavirus, anunță România TV și Gândul. Barabancea este unul dintre contactii lui Marcel Pavel, deasemenea confirmat cu coronavirus. Ozana Barabancea se află în aceste momente într-o rezervă a Secției pentru copii a Spitalului ”Matei Bals”, întrucât unitatea medicală nu mai are locuri de internare în saloanele destinate pacienților adulți.

Barabancea și Marcel Pavel au filmat împreună pe platoul emisiunii „Te cunosc de undeva,” difuzată de canalul Antena 1.

Pe lângă cei doi artiști, alte zeci de vedete sunt suspecte după ce au intrat în contact cu Marcel Pavel, recent confirmat cu COVID-19.

Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus, miercuri, 17 iunie, după ce mai multe zile s-a simțit rău. Artistul a fost luat de acasă cu izoleta și dus de urgență la spital în aceeași zi.Cu doar două zile înainte de a afla că are COVID-19, interpretul a participat la filmările de la „Te cunosc de undeva”, unde a intrat în contact cu mai multe vedete, printre care Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Selesi, dar și Monica Anghel.

Vedetele care au intrat în contact cu artistul vor fi testate pentru coronavirus, pentru a afla dacă au fost infectate.

Barabancea a susținut până acum că pandemia nu există, tratând în bătaie de joc informațiile despre coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here