Încă un deces în urma incendiului de la Petromidia

Foto: INQUAM/George Călin

Un al doilea muncitor care a suferit arsuri în urma incendiului de la Rafinăria Petromidia şi care fusese transferat în Germani a decedat, transmite News.ro.

”Din păcate, cu regret vă confirmăm faptul că al doilea angajat Rompetrol Rafinare – transferat anterior la o unitate medicală specializată din Germania, a decedat în cursul serii trecute, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical. Toată susţinerea noastră merge către familia colegului decedat”, a anunţat compania duminică.
Marţi, un alt muncitor rănit în explozia Rafinăriei Petromidia a murit în Germania, la acel moment moment compania anunţând că cel de-al doilea rănit de la Petromidia aflat în Germania este stabil şi răspunde la tratament.
Un alt angajat al companiei a fost găsit decedat în urma incendiului.
O explozie urmată de un incendiu s-a petrecut, pe data de 2 iulie, la Rafinăria Petromidia. Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi cinci au fost răniţi.
Doi dintre răniţi au suferit arsuri, fiind transportaţi la Bucureşti, iar după câteva zile au fost transferaţi la o clinică de specialitate din Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here