Incident șocant la o nuntă, în Băile Felix: Mirele și-a fracturat coloana după ce a fost scăpat din brațe de nuntașii care l-au aruncat în sus

În loc să fie cea mai frumoasă zi din viața lor, ziua nunții s-a terminat în lacrimi pentru doi tineri din Bihor. Mirele a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri, după ce a fost scăpat din brațe de nuntașii care l-au aruncat în sus.

Întâmplarea a avut loc vineri seara, la o sală de nunți din stațiunea Băile Felix. În jurul orei 21.00, mirele a fost luat pe sus de prieteni, chiar în mijlocul sălii.

După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital Liviu Filimon, pentru bihorjust..

Imediat după ce mirele a căzut, nuntașii l-au apucat de mâini și picioare și l-au așezat pe scaun, ceea ce, crede Liviu, i-a agravat starea. “Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos”, spune tânărul.

O ambulanță chemată de urgență l-a transportat pe mirele rănit la Spitalul Județean de Urgență din Oradea. Acolo se află și acum, internat sub supravegherea medicilor, și urmează să fie supus mai multor investigații de specialitate. Se pare că a suferit răni grave la două vertebre. Imobilizat la pat, în seara în care a fost adus la spital își putea mișca puțin piciorul stâng, dar pe cel drept deloc. Între timp, în cursul dimineții de sâmbătă, a reușit să își miște ambele picioare.
Nunta a continuat și după incident, în sală rămânând doar mireasa cu invitații; dar atmosfera nu a mai fost una de voie bună și bucurie.
Liviu Filimon spune că se gândește dacă să îi dea sau nu în judecată pe cei responsabili de nefericita întâmplare: “Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc mai departe ce voi face.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here