Sursa foto: Facebook

Președintele Iohannis a fost, miercuri seara, la Brăila, unde, în fața a 3.000 de simpatizanți ai PNL, s-a dezlănțuit la adresa PSD.

Iohannis a vorbit despre ”Guvernul Ludovic întâi”, în discursul său, fiind aplaudat la scenă deschisă.

”Știți care e diferența între mine și PSD? Ei au convingerea că fără ei la butoane nu se poate. Eu am convingerea fermă că, cu ei la butoane, nu se mai poate. Avem motive de optimism. PNL a câștigat alegerile europarlamentare Eu am convocat un referendum pe care l-am câștigat cu atât de multe voturi că nimănui nu i-a venit să creadă. După care, a trecut moțiunea de cenzură. După care, a fost investit guvernul Ludovic întâi. Și asta e o mare realizare.

Câștigătorului îi șade bine cu modestia, și avem lupte grele de dus. Dacă aveți impresia că PSD a dispărut, vă spun că nu a dispărut și nu dispare peste noapte. Eroare! Nu va fi așa. Eu m-am luptat, voi v-ați luptat și am reușit, dar PSD este aici, este puternic înșurubat. Bătălia nu se termină duminică. Avem europarlamentare, parlamentare și locale. Europarlamentarele le-am câștigat. Le bifăm. Voi sunteți armata mea.”, a declarat Klaus Iohannis.

El le-a solicitat simpatizanţilor să convingă oamenii să meargă la vot.

Convingeţi pe toată lumea să meargă la vot! Un vot puternic, clar, din partea românilor, este absolut necesar pentru a merge cu optimism şi curaj mai departe. Bătălia, războiul nu se termină duminică, avem al doilea tur de scrutin (…), locale şi parlamentarele. Europarlamentarele le-am câştigat deja, le bifăm. Mă bazez pe voi în această luptă. Fără români de partea sa niciun politician nu poate să reuşească, iar voi sunteţi armata mea. (…) Pentru ca acest Guvern liberal să poată îndeplini ce a promis românilor este nevoie de votul românilor”, a susţinut Iohannis.

Şeful statului a amintit că a participat miercuri la prima şedinţă a noului Guvern.

A fost o plăcere şi am respirat uşurat„, a adăugat el.

Iohannis candidează din partea PNL pentru al doilea mandat la alegerile prezidenţiale. 

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here