Iohannis: Gândurile noastre se îndreaptă către victimele şi familiile acestora după cutremurul devastator care a lovit Turcia şi Siria

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, pe Twitter, sincere condoleanţe din partea României familiilor victimelor cutremurului cutremurului devastator care a lovit Turcia şi Siria. Gândurile noastre se îndreaptă către victimele şi familiile acestora, spune şeful statului, transmite News.ro.

”Gândurile noastre se îndreaptă către victimele şi familiile acestora după cutremurul devastator care a lovit Turcia şi Siria. Transmit sincere condoleanţe din partea României familiilor victimelor şi urez însănătoşire rapidă persoanelor rănite”, afirmă preşedintele în mesaj.

”România este solidară cu cei afectaţi de această tragedie”, mai spune şeful statului.

Un cutremur foarte puternic, cu magnitudinea de moment evaluată de USGS la 7,8 s-a produs luni dimineaţă devreme, la adâncimea de 17,9 kilometri, în partea de sud a Turciei, în provincia Gaziantep, în apropiere de graniţa cu Siria. Bilanţul victimelor a ajuns la peste 500 de morţi în ambele ţări.

Cutremur în Turcia | MAE: Un grup de studenţi români a solicitat sprijin pentru repatriere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here