Ironiile lui Ilie Năstase, după ce a fost acuzat că și-a bătut soția

  Foto: INQUAM/George Călin

  „Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a fost reacția lui Ilie Năstase, pentru ProSport, când a fost întrebat dacă și-a bătut soția.

  Vineri seară, Ioana Năstase a sunat la 112, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a scos-o pe femeie. Ea a refuzat să depună plângere penală și a anunțat că va divorța.

  Ilie Năstase riscă să fie condamnat la închisoare cu executare, pentru că se află într-o perioadă de încercare de doi ani, după condamnarea primită pentru conducerea mașinii în stare de ebrietate.

  Ilie Năstase riscă să fie pus sub acuzare și pentru sechestrare, deoarece, în clipa în care soția sa a vrut să plece de acasă, s-a pus în dreptul ușii, apoi a și încuiat-o și i-ar fi spus consoartei: „Hai să vedem cum o să pleci!”.

  A fost momentul în care, speriată, Ioana a sunat la 112. Ilie a încercat s-o oprească, a vrut să-i ia și telefonul, dar era prea târziu: emeia apucase să comunice cu cei de la 112.

  Din acel moment, știind că va veni un echipaj de poliție, Ilie Năstase s-a mai potolit. A continuat să fie agresiv verbal, dar n-a mai încercat s-o lovească ori s-o țină în casă împotriva voinței ei.

  Declarațiile Ioanei Năstase – AICI

  1 COMENTARIU

  1. Ba nenorocitule,scursura, jigodie,betivule,curvarule, interlopule,..nu ți-e rușine??..faci de râs sportul alb!…du-te dracului starpitura, te dai mare căcat împrăștiat și ne dai lecții de morala și patriotism nouă ăstora din țară…ar trebui băgat la un spital de boli psihice sau la dezalcolizare!!…a devenit paranoic, reprezintă un real pericol public!!…oricand nenorocitul asta poate bate sau mai grav să ucidă…si cu nonșalanță să zică că nu-și duce aminte!!…cămașa de forță…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here