Iubita lui Elon Musk, cântăreața Grimes, și-a creat un corp digital, astfel încât cariera să nu îi fie afectată după ce va naște

Cântăreața Grimes și-a creat o versiune digitală, astfel încât cariera să nu îi fie afectată după ce va naște copilul pe care îl va avea cu Elon Musk.

Interpreta Grimes, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit că și-a creat o versiune digitală pentru a avea posibilitatea de a susține spectacole și ședințe foto fără să fie nevoită să fie prezența.

Cântăreața, însărcinată cu primul copil al lui Elon Musk, a comentat pentru publicația britanică The Face: „Faptul că am un corp digital îmi permite să lucrez chiar și în ultimul trimestru al sarcinii, iar după ce voi naște voi putea să petrec mai mult timp cu copilul”.

Grimes își definește abordarea inedită că un fel de „tehno-feminism”.

Am multe prietene care nu nasc pentru că își fac griji legate de carieră. Am vrut să găsim un mod prin care să rezolvăm această problema”, a adăugat artista.

Potrivit artistei, versiunea să digitală o va feri și de efectul comentariilor agresive de pe rețelele sociale.

Claire Elise Boucher s-a născut în 1988, în Vancouver. Este cunoscută că interpreta sub numele de Grimes. A lansat primele albume, „Geidi Primes” și „Halfaxa”, în 2010. A lansat al cincilea album de studio, „Miss Anthropocene”, în februarie, 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here