Foto: INQUAM/George Călin

Deputatul USR-PLUS Iulian Bulai a anunțat în direct la un post de televiziune că PNL ar fi început deja să caute un înlocuitor pentru Florin Cîțu, după ce Alianța USR-PLUS a spus clar că nu îl mai susține pentru funcția de premier. Bulai a afirmat extrem de dur că fără USR-PLUS la guvernare ”nu se poate”.

Bulai a precizat, miercuri seara, că USR-PLUS nu va mai continua să lucreze cu Cîțu premier și că nu există o altă variantă.

Știu că sunt discuții în PNL pentru a face o nouă propunere ca premier. Înțeleg că sunt consultări, așteptăm un nume care să fie propus ca să conducem țara. Așteptăm un premier legitim, plin de respect și de comunicare față de toți partenerii de coaliție. Nu există această opțiune pe masă, iar fără noi nu se poate. Ori dau țara pe mâna PSD, trebuie să aleagă.

Mergem înainte, ne descurcăm fără Cîțu. Nu renunțăm, nu dăm înapoi, așteptăm propuneri de la PNL pentru un nou premier. Nu există plan B, Cîțu nu mai poate fi premierul României. Domul Cîțu nu e indispensabil, sunt atâția oameni în PNL care pot veni și gestiona această situație. PNL are mulți oameni valoroși pe care îi poate nominaliza, în momentul de față, ca premier.”, a declarat Iulian Bulai la România TV.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here