Actorul Jackie Chan a promis, pe rețeaua de socializare chineză Weibo, suma de un milion de yuani (132.000 de euro) persoanei sau instituției care va inventa un vaccin contra coronavirusului, anunță site-ul Today.com.

Dacă cineva, fie că este o persoană, fie o instituție, poate crea un vaccin eficace contra virusului, aș vrea să-i ofer un milion de yuani drept recunoștință”, a scris starul.

Sper că toată lumea să înțeleagă că nu este vorba despre bani (…). Nu pot să văd oamenii suferind și murind atunci când am putea să profităm de viață„, a adăugat el, notează Ziare.com.

Această declarație vine la câteva zile după o apariție publică controversată a actorului la postul Zhejiang Satellite TV. Actorul a declarat atunci că urmărește cu interes criză coronavirusului, înainte de a-și îndemna concetățenii să înfrunte cu mândrie boală.

Din cauza epidemiei virale în China, lansarea mai multor blockbustere, între care „Vanguard” cu Jackie Chan, a fost amânată. Filmul ar fi trebuit să fie lansat de Noul An Chinezesc, perioada cea mai profitabilă pentru cinematografia chineză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here