Joe Biden ar putea face o vizită în Europa

Casa Albă are în vedere o posibilă călătorie a preşedintelui american, Joe Biden, în Europa, având în vedere că luptele s-au intensificat în toată Ucraina, iar atacurile Rusiei s-au apropiat de Polonia, membră a NATO, transmite NBC News, citată de News.ro.

Casa Albă ia în considerare posibilitatea ca preşedintele Joe Biden să călătorească în Europa, în următoarele săptămâni, potrivit dclaraţiilor a trei oficiali americani şi a două persoane familiare cu discuţiile.

Detaliile călătoriei, care s-ar concentra pe războiul din Ucraina şi ar avea ca scop să liniştească aliaţii Americii din regiune, nu au fost încă finalizate.

Un oficial american a precizat că preşedintele Biden ar putea merge la Bruxelles.

De altfel, sursele citate au precizat că mai multe persoane care s-au ocupat de călătoria de săptămâna trecută a vicepreşedintelui american Kamala Harris în România şi Polonia ar fi rămas în Europa, în eventualitatea pregătirii unei vizite a preşedintelui.

Discuţiile privind vizita au în vedere că luptele s-au intensificat în toată Ucraina, iar atacurile Rusiei s-au apropiat de Polonia, membră a NATO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here