John Travolta, mesaj emoționant transmis fanilor care l-au susținut după moartea soției

Actorul John Travolta le-a mulțumit fanilor, de Ziua Recunoștinței, pentru sprijinul pe care i l-au arătat după moartea soției. 

Soția lui John Travolta, actriţa Kelly Preston, cunoscută din filme precum „Mischief”, „Twins” şi „Jerry Maguire”, a murit de cancer, în iulie, la vârsta de 57 de ani.

Cu inima foarte grea, vă spun că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, în care a avut dragostea și sprijinul multor persoane. Iubirea și viața lui Kelly nu vor fi niciodată uitate. Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veți auzi de noi o vreme”, a scris atunci actorul pe contul de Instagram.

Într-un mesaj video postat tot pe Instagram, de Ziua Recunoștinței, John Travolta spune: ”Am vrut să profit de acest moment pentru a mulțumi fiecăruia că m-ați sprijinit într-un mod incredibil în acest an”.

John Travolta și Kelly Preston s-au cunoscut în 1987, pe platourile de filmare de la ”The Experts” şi s-au căsătorit în 1991, la Paris. Au avut trei copii: Jett, care a murit în 2009 la vârsta 16 ani, Ella și Benjamin.

Kelly Preston a murit pe 12 iulie 2020.

Citeste mai mult: adev.ro/qkkb4o

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here