Jurnalist pesedist, mesaje suburbane la adresa românilor din Diaspora: Să vă mănânce coronavirus, bă!


Daniel Nanu, un jurnalist sportiv și realizator tv, a lansat o serie de mesaje jignitoare la adresa românilor din diaspora care se întorc în aceste zile, numindu-i ”boschetari” și acuzându-i că răspândesc coronavirusul.

În opinia lui Nanu, acești români nu ar avea dreptul să se întoarcă acasă pentru că nu ar fi plătit niciun leu impozit statului român.

Unul dintre mesajele pline de înjurături la adresa conaționalilor, a fost ulterior șters.

Nanu a revenit însă cu o altă postare:

Am plătit din 1990 până azi, câteva sute de mii de euro impozite și taxe la statul român. Sute de mii de euro direct la bugetul statului. Nimic la negru. Nu am luat de la stat o zi de analize, nu am luat un piramidon cu reducere. Am dreptul să zic la boschetarii care vin în țară fără să fi dat 1 euro la sistemul nostru de sănătate și la cretinii care îi așteaptă să le dea Coronavirus, un mesaj: Sictir!”, a scris Nanu, pe Facebook.

Într-un alt mesaj, spune:

”Ieri, 20 de autocare au intrat în țară, da pă Jarmania. Să vedeți ce infracțiuni și ce coronaviruși v-au adus. Hai, sănătate!

Cred că pentru impozitele și taxele pe care le-am plătit către statul român, din 1990 încoace, calculați voi cam cât se adună, pot să-mi exprim o părere. Suntem într-un moment foarte greu. În opinia mea, nu mi se pare corect că oamenii alungați din Italia sau Spania, cei care nu au contribuit măcar cu un euro la sistemul romănesc de sănătate, să urle că vor acasă!

Oameni care nu au pus 1 (un) euro în acest sistem de sănătate. Eu am pus 10 % la asigurări de sănătate. De vreo 30 de ani. Îmi pare rău de cei care latră că vor diapora acasă. Cei din diaspora, mulți dintre care au ajuns, înseamnă: boschetari care au mințit că nu vin din Italia, cei care au trimis în România bani la negru, indivizi care nu au contribuit cu nimic la sistemul de sănătate. Pentru această categorie, cred că pot să spun: Rămâneți acolo, nu veniți aici cu virușii după voi!”

Daniel Nanu a mai avut și anterior numeroase postări inspirate de propaganda PSD.

De altfel, mesaje similare cu ale lui Nanu au fost postate pe Facebook și de deputații PSD Cătălin Rădulescu și Lia Olguta Vasilescu.

1 COMENTARIU

  1. Mulți,foarte mulți dintre cei pe care îi bleastămă gunoiul ăsta de așa-zis jurnalist,au plătit taxe și impozite aici în țară,până când li s-u închis firmele și întreprinderile la care lucrau.
    Asta pe de-o parte.
    Pe de alta, întreținem un aparat parlamentar stufos,cum de nu pune și legat de acesta chestiunea plății/răsplății,gunoiul de așa-zis jurnalist?
    Bravo,Pro Sport,keep it on…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here