Jurnalistă de la Bloomberg, către Putin: „De ce vă temeţi de Navalnîi atât de mult?”. Reacţiile celor doi lideri

Sursa: Twitter

O corespondentă aflată la întâlnirea dintre preşedinţii Joe Biden şi Vladimir Putin a reuşit să îi adreseze o întrebare liderului rus înaintea summit-ului care a început la Geneva de câteva minute, transmite News.ro.

Jennifer Jacobs, de la Bloomberg, a punctat una dintre problemele pe care preşedintele american este aşteptat să o abordeze în timpul discuţiilor: încarcerarea politicianului Alexei Navalnîi, principal opozant al lui Putin, imediat după revenirea din Germania, unde a fost tratat după ce a fost otrăvit cu un agent neurotoxic în Siberia.

Ea a scris pe Twitter: „I-am strigat lui Putin «De ce vă temeţi de Navalnîi atât de mult?». Putin m-a auzit şi nu a răspuns. Biden mi-a arătat un mare zâmbet”.

Preşedintele american Joe Biden şi omologul său rus, Vladimir Putin, au început discuţiile la Geneva. Este aşteptat ca întrevederea să dureze mai mult de 4 ore şi să fie discutate atât probleme ce ţin de stabilitatea nucleară, schimbările climatice şi securitatea cibernetică, precum şi de Orientul Mijlociu şi Ucraina.

Detaliul ignorat în pariurile legate de întâlnirea Biden-Putin

1 COMENTARIU

  1. La un anumit nivel ceea ce se pune la cale este deja stiut de citeva zile . Nu avea nici un rost sa se intilneasca doar asa – de amorul artei – ca nu aveau ce face . Un numar impresionant de consilieri si de personal auxiliar au facut si ei deplasarea . Este evident , pentru toata lumea, ca finalul va fi o surpriza pentru noi toti .Doar nu bateau atita cale lunga degeaba . Sa vedem ce termeni ai intelegerii vor fi comunicati .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here