Jurnalista numită „cap de porc” de șefa TVR pleacă de la postul public

sursa: Wikimedia / CC 2.5

Emanuela Schweninger, jurnalista pe care șefa TVR, Doina Gradea, a numit-o „cap de porc”, a decis să plece de la postul public. Ea se va alătura echipei Antena 1, a scris paginademedia.ro.

Jignirile au fost surprinse pe o înregistrare făcută publică de Dragos Pătraru anul trecut, când acesta încă lucra la TVR. Doina Gradea a fost iritată că Emanuela Schweninger îi tot punea întrebări Gabrielei Firea.

„Se duce reportera noastră, care e o tipă cu cap de porc – să-mi bag picioarele, că nu poți să o scoți de post, dar e ok femeia – și în timp ce lumea se bucura că s-a făcut spitalul, că-i ok, e pentru copii, o investiție spectaculoasă. Asta o întreabă pe Firea: cum e cu statuile. La care Firea zice: o să-ți răspund, dar acum avem treabă cu spitalul. De patru ori!”

Tot pe final de an, TVR o pierde și pe Emma Zeicescu, realizatoarea emisiunii Ca-n viață. Ultima ediție va fi difuzată pe 20 decembrie, a scris Pagina de Media. Ea se va muta la Gândul, care a fost cumpărat de la Adrian Sârbu de omul de afaceri Radu Budeanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here