Klaus Iohannis: Salut anunţul făcut astăzi de Cancelarul Olaf Scholz cu privire la sprijinul Germaniei pentru aderarea la Schengen a României

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, pe Twitter, că salută anunţul făcut astăzi, la Praga, de Cancelarul Olaf Scholz cu privire la sprijinul Germaniei pentru aderarea la Schengen a României, un obiectiv strategic al ţării sale şi a arătat că îi mulţumeşte pentru angajamentul său personal, informează News.ro.

”Salut anunţul făcut astăzi, la Praga, de Cancelarul Olaf Scholz cu privire la sprijinul Germaniei pentru aderarea la Schengen a României – un obiectiv strategic al ţării mele, care îndeplineşte în mod clar toate cerinţele tehnice. Îi mulţumesc pentru angajamentul său personal!”, a scris preşedintele Klaus Iohannis, într-o postare pe Twitter.
Statele UE România, Croaţia şi Bulgaria ”îndeplinesc toate cerinţele tehnice pentru a deveni state membre cu drepturi depline” în Spaţiul Schengen, care nu necesită verificarea paşapoartelor pe teritoriului blocului comunicat, a declarat, luni, cancelarul german Olaf Scholz, potrivit Reuters.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here