L-ați grația pe Dragnea? Dăncilă: ”Doamne ferește!”

Actualul lider al PSD nu îl va grația pe fostul lider al PSD, dacă va ajunge președintele României, după cum rezultă dintr-un interviu acordat luni de Viorica Dăncilă emisiunii Adevărul LIVE.

”Doamne ferește, nici nu se pune problema!”, a fost răspunsul Vioricăi Dăncilă, la întrebarea dacă va folosi atributul grațierii, în beneficiul lui Liviu Dragnea, în caz că va câștiga alegerile prezidențiale.

Dăncilă s-a mai referit și la problema „Ana Birchall”, una spinoasă pentru partidul pe care îl conduce.

Despre relația cu Ana Birchall: „Relațiile sunt relațiile instituționale pe care le am cu toți ceilalți miniștri. E adevărat, partidul a fost foarte supărat (…). Justiția trebuie făcută de magistrați, acolo trebuie căutat un consens pentru a merge mai departe. Anumite afirmații ale doamnei ministru au nemulțumit și de aceea au fost reacțiile de la partid. Dar relațiile sunt așa cum trebuie să fie între un ministru și primul-ministru”.

Despre conflictul dintre Ana Birchall și Lia Savonea: „Mi se pare că astfel de lucruri nu trebuie să aibă loc. Nu este normal ca între un ministru și șeful CSM să existe un astfel de conflict și acest conflift să se facă prin intermediul mass-mediei. Cred că lucrurile se puteau lămuri altfel, dar după cum v-am spus sunt un om al consensului și cred că dialogul era cel mai important în această situație”.

Foto: INQUAM/George Călin

Citiți și: Mobilizare pentru ziua votului pe moțiune: „ADIO Vioricăi”/”Va fi, probabil, ultimul nostru protest”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here