Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, se numără printre cei care nu au reușit să promoveze prima sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an. Moroșanu a luat nota 3,60 la Limba Română, potrivit Jurnalului de Vrancea.

Liberalul a susținut probele de săptămâna trecută la Liceul ”Simion Mehedinți” din Vidra, unitate școlară pe care a absolvit-o în urmă cu câțiva ani, la cursurile serale. Materia care i-a dat bătăi de cap liderului PNL a fost Limba și literatura română acolo unde, Daniel Moroșanu a luat nota 3,60. Contactat telefonic, Moroșanu a spus că a făcut contestație și speră ca la recorectare să obțină minim nota 5. La celălalte materii, liberalul Moroșanu a reușit note destul de bune: 7,55 le Istorie; 8,65 la Geografie. În vârstă de 42 de ani, Daniel Moroșanu a fost ales consilier local în comuna Vidra, la alegerile din 2016, conduce Organizația PNL Vidra și este prim-vicepreședintele filialei vrâncene a PNL.

Moroșanu declara recent la Digi24 că a făcut meditații la Limba Română.

M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”, spunea el.

Moroșanu mai declara că s-a descurcat și la Istorie, și la Limba Română.

A fost excelent. M-am prezentat la examenul de Bacalaureat la Istorie, am fost pe subiect, să știți că am învățat, m-am pregătit cu speranța că voi lua o notă de trecere. Nu mă aștept la o notă foarte mare. Sunt mulțumit cu una de trecere și per total să am o medie care să-mi satisfacă această dorință, să am Bacalaureatul. Sincer, istoria mi-a plăcut mai mult. Nu pot să zic că la Limba și literatura româna nu m-am descurcat. Acum să vedem ce notă o să iau”, a spus politicianul.

Politicianul spunea și că vrea să se înscrie la facultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here