Lăzăroiu: Iohannis are șenile, l-a fentat pe politrucul Dorneanu. Orban a arătat că joacă în echipă

Sursa: Facebook

Drumul spre alegerile anticipate a fost redeschis după decizia CCR de luni, prin desemnarea făcută miercuri seară de președintele Klaus Iohannis, consideră fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu.

Acesta din urmă îl sfătuiește pe Marcel Ciolacu să nu se lase păcălit de greii partidului, după ce va prelua mandatul plin de președinte al PSD. „Marcele, cu golani precum Nicolae și Iordache nu merge cu mănuși și cu viclenii. Ai văzut cum te-au lucrat. Ești tu artist, dar ăștia-s mai artiști ca tine. Dar, până la artă, e ghilotina, focul purificator. Așa că, luni dimineață, știi ce ai de făcut. Dă-i afară din PSD. E ca o extracție de măsea”, scrie Sebastian Lăzăroiu, pe pagina sa de Facebook.

Postarea integrală a lui Sebastian Lăzăroiu:

  • Tot înainte spre anticipate.
  • E evident că neamțu’ ăsta are șenile în loc de picioare. Dac-o ține așa, s-ar putea chiar să avem autostrăzi în 2024 și cine știe ce alte miracole.
  • L-a fentat pe politrucul Dorneanu (care se mai scărpina dupa motivație încă vreo două luni), a driblat gruparea Dragnea de la PSD și-a redeschis jocul. Asta și cu sprijinul lui Orban, care a dat un nou test greu în politică. A arătat că poate să facă pasul în spate și să joace cu echipa. Lucru mare, să știți, la câți „dobrini” avem prin partide.
  • Mingea acum e la Ciolacu. El se va înscăuna sâmbătă șef plin și e timpul să facă curățenie. El va fi eroul meciului până la sfârșit, chiar dacă posteritatea nu-l va onora nici măcar cu un pârț. Dar ăștia sunt adevărații eroi. Îi dau un sfat de om bătrân. Marcele, cu golani precum Nicolae și Iordache nu merge cu mănuși și cu viclenii. Ai văzut cum te-au lucrat. Ești tu artist, dar ăștia-s mai artiști ca tine. Dar, până la artă, e ghilotina, focul purificator. Așa că, luni dimineață, știi ce ai de făcut. Dă-i afară din PSD. E ca o extracție de măsea. O să țipe zece secunde, după care se lasă liniște. Nu-i ia nimeni la vreun partid, nu pleacă nimeni după ei. PSD câștigă 2 puncte procentuale în primele trei minute după ce faci anunțul. Altfel, iar te vor încurca și la final îți iau și scaunul de sub fund și portofelul din buzunarul de la spate. Pentru că ăștia sunt ei, au școală grea în spate, de la Iliescu și Voicu.
  • Și un sfat pentru Câțu. E timpul pentru spectacol, monșer. Cu mandatul în mână, te ceri în vizită la toate partidele. Asta și de ochii cotoroanței de la CCR, care doarme cu televizorul deschis. Te duci la PSD, chipurile să ceri sprijin. Le prezinți dezastrul bugetar pe care l-au lăsat și pe urmă ieși la presă în față la Kiseleff. Ocazie bună să le mai faci o dată bilanțul guvernării cu care au băgat România în șanț.

1 COMENTARIU

  1. Eu nu înțeleg de ce trebuie să te prefaci că faci un guvern , daca tot ai declarat sus si tare ca vrei anticipate si Constituția noastră prevede această posibilitate?! Să te prefaci din cauza unui IMBECIL comunistoid ca Dorneanu. si a slugilor pesediste de la CCR- este hilar, zău așa!!!Această CCR care s- a dovedit TOTAL împotriva intereselor Romaniei schimbând sensul Constituției pentru servirea politicienilor din PSD majoritari care i-a trimis acolo, trebuie DESFIINȚATĂ. Sunt atatea state care functioneaza foarte bine si fără o structură nocivă si toxică ca CCR!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here