Liderul Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, Vlad Dediu, a murit, după ce a fost scos în stare gravă din mare

Vlad Dediu, preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, a murit la spital, după ce a fost scos în stare gravă din mare, la Mamaia.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a suferit un stop cardio-respirator.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 7.00. Un apel la 112 a anunțat că o persoană a intrat în mare și nu a mai ieșit.

Câțiva tineri de pe plajă l-au observat și au intrat în apă să-l salveze. Tânărul a fost scos din apă, a fost dus la spital și internat la terapie intensivă, în stare foarte gravă, unde a rămas intubat și ventilat mecanic.

Cu toate eforturile depuse de medici, Vlad Dediu a murit duminică dimineață.

Vestea tragică a fost confirmată de colegii săi din cadrul Uniunii Naționale a Studenților din România, pe Facebook: „Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împărtășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el„.

Vlad Dediu absolvise în urmă cu câteva zile Universitatea Politehnică București, Facultatea de Transporturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here