Lista școlilor care nu se închid de luni

Foto: INQUAM/Casian Mitu

Explozia de infecții cu Sars-CoV-2 și de decese cauzate de Covid-19 a împins autoritățile să introducă un nou set de restricții dure, printre ele și închiderea temporară a școlilor, printr-o vacanță de două săptămâni.

Există însă un număr restrâns de școli care își vor continua activitatea, lista celor 21 de unități putând fi consultată în documentul de mai jos.

DOCUMENT

Legea educației reglementează aplicabilitatea planurilor-cadru de învățământ și pentru unitățile de învățământ particular, similar cu cele de stat (cu excepția celor care învață după curriculum-ul altor state/registru special). Există legătură între structura anului școlar și planurile cadru. Astfel, pentru unitățile de învățământ particular care funcționează conform planurilor cadru de învățământ aplicabile școlilor de stat, structura anului școlar este aceea stabilită prin ordinul de ministru.
Școlile particulare din categoria celor care funcționează conform curriculum-ului altui sistem educațional au stabilită o structură diferită a anului școlar. Este cazul celor 21 de unități din documentul de mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here