Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Finanțelor a lansat un anunț surprinzător pe pagina sa de Facebook. Florin Cîțu trage un semnal de alarmă cu privire la ieșirea lui Dragnea din închisoare. Mai mult decât atât, susține că la putere în PSD sunt implicați aceiași oameni care au fost și pe timpul când Liviu Dragnea încă era președinte. Potrivit lui, fostul lider PSD ar urma să fie eliberat înainte de Valentine’s Day.

Florin Cîțu a scris recent pe rețelele de socializare că fostul lider PSD este gata să revină. Ministrul Finanțelor anunță că în partid sunt aceiași oameni care erau și pe vremea lui Dragnea, aceștia fiind plasați în locurile ”potrivite” pentru a fura cât mai mult. De asemenea, Cîțu spune că echipa Grindeanu – Iordache, cei care au aprobat ordonanța de urgență 13, cu privire la modificarea Codului penal, urmează să îl scoată pe Liviu Dragnea chiar înainte de Valentine’s Day, adică pe 14 februarie.

Cîțu anunță însă că aceștia se ocupă și de OUG 114.

„Dragnea revine la vârful PSD! Revine și OUG13!Oamenii lui Dragnea sunt cei care astăzi controlează PSD .Grindeanu “Ordonanță 13” a prezentat programul PSD făcut de Darius Valcov care acum coordonează echipa care a pregătit programul PSD de guvernare. Orlando “Varadero” Teodorovici este și el în echipă și se ocupă de OUG 114. Sunt aceiași oameni cu aceleași obiective. Mai au de furat și nu vor să meargă la pușcărie. Înțeleg că i-au promis lui Dragnea că-l aduc acasă de Valentine’s Day.”, a spus Florin Cîțu pe Facebook.

*Marcel Ciolacu = Dragnea2

În plus, Florin Cîțu trage un semnal de alarmă referitor la Marcel Ciolacu, susținând că este doar un ”Dragnea 2”. Totodată, acesta anunță că va prezenta și un proiect readus în programul de guvernare, susținut de Marcel Ciolacu

.„Echipa Grindeanu-Iordache, care a aprobat OUG 13, s-a reunit și acum sunt mult mai periculoși. Grindeanu numărul 2 în PSD iar Iordache la Consiliul Legilsativ.Ciolacu este doar Dragnea 2 și tine locul cald până se întoarce dictatorul! Va urma …(mai pe seară, vă arăt ce proiect a readus în programul de guvernare vâslașul lui Dragnea, Ciolacu “Ecologistul”)”, a mai scris Florin Cîțu pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here