Cu câteva minute înainte de terminarea campaniei electorale, Antena 3 îi oferă candidatului la prezidențiale Alexandru Cumpănașu prilejul unui ultim artificiu electoral. Luiza Melencu ar fi în viață, iar el, prezidențiabilul frisonat de emoție, ar fi găsit dovezi irefutabile că este așa.

Alexandru Cumpănașu a declarat, în exclusivitate la Antena3, că Luiza Melencu a fost găsită de investigatorii săi. Iar bunicul și mama Luizei ar fi recunoscut-o pe fată în clipul video prezentat.

Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care a confirmat. În acest moment, Luiza e în viață. Există probe în acest sens, atât fotografii cât și un clip. Am fost în Italia, am găsit-o. Confirmarea a venit acum jumătate de oră. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vești pe care le-am aflat. Confirmarea stă în fotografii și clip. Familia a confirmat atât persoana cât și vocea fetei. Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmuleț și fotografii. Videoclipul și fotografiile au fost făcute acum o zi-două. Probele sunt din afara țării, făcute de investigatori.”, a spus Cumpănașu, la Antena 3.

Mama Luizei a vorbit în exclusivitate, pentru Antena 3, despre probele pe care Cumpănașu le-a prezentat în emisiune și care spun că Luiza Melencu ar fi în viață.

Monica Melencu susține că fata prezentă în filmuleț și poze are foarte multe trăsături comune cu Luiza.

Am văzut filmulețul. Mi-a arătat o fată. Are foarte multe trăsături cu Luiza. Luiza a fost și în Italia, știa limba. Doar la păr e diferența. Fata vorbește, o întreabă cineva de preț, câți ani are. S-a oprit o mașină cu doi români acolo. Ea e acolo la prostituție. A zis că tariful e 30. Eram așa bulversată. Noi așa zicem că e Luiza, după canini. E machiată foarte strident, părul lung, unghii albe. Se aude vocea ei, dar nu se aude foarte bine. Domnul Cumpănașu ne-a pus-o din telefon în telefon. Ne-a sunat cu video. Prima dată au vorbit în italiană, Luiza vorbește perfect italiana. Apoi au întrebat-o în română. A spus că ea e fata din televizor. A spus că da. 

În a doua poză se aseamănă foarte clar. Iar la nas și la sprâncene mi se pare ceva. Am zis că 100% nu știu dacă e cu ea, dar are trăsături. Ea are niște canini, știți. În video se vedea asta. Noi așa am zis, că e Luiza. Ar fi undeva lângă Genova. Am rămas înmărmuriți”, a mai spus mama Luizei.

Luiza Melencu, fata dispărută de 7 luni, care poartă și numele Mihaela, a fost sărbătorită, vineri, de Sfinții Mihail și Gavril, în lipsă, anunță Mediafax.

Rudele au pregătit un tort și au invitat la Radomir, în casa unde adolescenta a locuit până în luna aprilie, când a dispărut fără urmă, prieteni și colegi de-ai Luizei. Cu ochii în lacrimi, toți au cântat „ La mulți ani!”.

Rudele tinerei sunt convinse că aceasta trăiește și o așteaptă să se întoarcă acasă.

Mi-e greu să cred că nu e lângă noi. Asta își dorea cel mai mult. Să sperăm că de acolo de unde este face tot posibilul să scape. Dumnezeu o va ajuta! Sper ca instituțiile statului să-și facă datoria după aceste schimbări, nu numai cereri, numai funcții…Nu vrem decât să aflăm adevărul și să ne dea fata înapoi. Atât”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei Melencu.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, din Caracal. Ultima dată ea a fost văzută urcându-se într-o mașină de ocazie. Ulterior, după ce o altă adolescentă din zonă, Alexandra Măceșeanu, a fost dată dispărută, ancheta deschisă a condus la Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal care făcea taximetrie ilegal. Acesta a mărturist că le-a omorât pe cele două fete. Ancheta în acest caz este încă în desfășurare.

 Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here