Lovitură sub centură: Un lider PNL a trecut la Pro România și face dezvăluiri despre blaturile cu PSD

PNL vrea să facă uitată ziua de astăzi! După decizia CCR, o altă bombă politică a explodat în biroul lui Ludovic Orban. Presedintele PNL Buzău (Municipiu), Constantin Bebe Ionescu, trece la PRO România. Bebe Ionescu era și candidatul desemnat de PNL Buzău pentru a ocupa fotoliul de primar în reședința de județ.

Prin urmare, PNL își pierde și presedintele și candidatul pentru primăria din Buzău. Ce nu credea nimeni, s-a întâmplat: este primul șef din PNL care trece in alt partid, chiar dacă PNL este la guvernare. Mai mulți consilieri și viceprimari PNL îl vor urma pe Bebe Ionescu la PRO Romania, va fi un șoc pentru Ludovic Orban.

Constantin Ionescu a declarat, într-o conferinţă de presă, că „mare parte din liberalii buzoieni vor pleca din partid datorită opoziţiei distructive a preşedintelui PNL Buzău, deputatul Cristi Romanescu”.

Am făcut parte, timp de 12 ani, dintr-o echipă, a liberalilor buzoieni, în slujba căreia mi-am pus întreaga energie şi experienţă în administraţie, în speranţa că vom putea oferi la un moment dat buzoienilor o alternativă decentă la cel mai detestat partid de pe eşichierul politic românesc actual. Din păcate, eforturile mele, dar şi ale altor colegi, s-au izbit constant de opoziţia distructivă a aşa-zisului lider Cristi Romanescu care, prin înţelegerile sale subterane cu PSD, a reuşit să anihileze toate eforturile noastre de a performa, de a veni mai aproape de nevoile buzoienilor, menţinând organizaţia la un nivel mult sub potenţialul său real, dar controlabil, aşa cum şi-a dorit„, a afirmat sursa citată.

Constantin Ionescu a precizat că de luni este membru al Pro România Buzău, „împreună cu alţi membri importanţi ai PNL Buzău”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here