Managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara: La toamnă ne așteptăm la tsunami

„La toamnă ne așteptăm la un tsunami”, avertizează managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara, Cristian Oancea, care spune că în România asistăm la o creștere exponențială a cazurilor de Covid-19 și că cei care susțin că nu există coronavirus sau decese ar trebui să răspundă penal.

Am spus că în iulie vom avea 700 – 800 de cazuri. Se pare că a explodat creșterea exponențială. Severitatea cazurilor e în creștere incredibilă, ne așteptăm la ce e mai rău. Ne așteptăm la un tsunami. Valul unu va fi replica palidă a valului 2. Dacă nu se va termina cu nebunelile cu antivacciniștii și cei care susțin că nu există Covid sau decese, vom avea același scenariu ca în Italia”, a declarat managerul Spitalului Victor Babeș la Digi24.

Potrivit medicului, cei care promovează teoriile conspiraționiste ar trebui să răspundă penal.

Acești oameni care susțin că nu există Covid, decese, ar trebui să răspundă cu caz penal. Din cauza teoriilor lor ajungem să moară foarte mulți oameni. O nație întreagă ne aflăm la marginea unui dezastru medical.

Am avut o șansă în februarie – martie când am făcut față cu brio medical, acum nu mai putem face asta din cauza iresponsabilității. Riscăm să pierdem controlul medical în august. Se pare că am dat cu piciorul la tot ce am făcut în martie„, a declarat medicul Cristian Oancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here