Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Acuzații grele din partea lui Marcel Ciolacu la adresa liberalilor. Președinte interimar al PSD afirmă că aceștia vor să vândă străinilor și „ultimele perle ale economiei românești – CEC, Hidroelectrica sau Nuclearelectrica”.

Nu au nicio limită! Și-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii și cioclii la vârful statului! Au dat tunuri de sute de milioane de euro în plină pandemie prin firmele de casă! Au vândut lemnul din pădurile țării! I-au vândut până și pe români la export pentru agricultura altora! Acum vor să vândă și companiile românești, ultima avuție a statului!!!! Am avertizat încă de acum 6 luni că această gașcă galbenă, extrem de lacomă, va încerca să vândă România bucată cu bucată. PSD nu va permite niciodată ca ultimele perle ale economiei românești – CEC, Hidroelectrica sau Nuclearelectrica să fie vândute străinilor”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Președintele interimar al social-democraților spune că PSD va lupta ca să oprească „jaful pe care politrucii liberali l-au pus la cale”.

Avem o lege care deja a trecut de Senat, prin care se interzice orice vânzare a companiilor de stat pentru o perioadă de 2 ani. Mai miră pe cineva că Guvernul se opune și a dat punct de vedere negativ?! Pentru ei, România și interesele românilor nu există! PSD va lupta până la capăt pentru ca NICIO companie în care statul este acționar majoritar să nu fie înstrăinată”, conchide liderul social-democraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here