Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a avut marţi o întrevedere cu însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, David Muniz, unul dintre subiectele abordate fiind investiţiile americane în România.

Am avut astăzi o întrevedere excelentă cu domnul David Muniz, însărcinatul cu afaceri ad-interim al Statelor Unite la Bucureşti. M-am bucurat să găsesc în domnul Muniz un prieten adevărat al României şi am decis să lucrăm împreună pentru întărirea tuturor celor trei piloni pe care se bazează politica externă a României: parteneriatul cu SUA, statutul de membru al Uniunii Europene şi rolul ţării noastre în cadrul NATO. Un subiect extrem de important, mai ales în conjunctura actuală, a fost cel al investiţiilor americane în România, în paralel cu necesitatea intensificării schimburilor comerciale”, a scris Ciolacu, pe Facebook.
Liderul PSD afirmă că social-democraţii vor continua să susţină întărirea parteneriatului strategic cu SUA, „cu o orientare clară spre viitor, în cadrul familiei transatlantice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here