Marcel Ciolacu: Pe listele PSD privind Parlamentul nu va exista niciun candidat cu probleme penale!

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, la Bacău, că la alegerile parlamentare PSD nu va avea niciun candidat cu probleme penale, în timp ce prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a afirmat că vor exista criterii de integritate pentru candidații la parlamentare, notează news.ro.

Sorin Grindeanu a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Bacău, dacă la viitoarele alegeri Florin Iordache se va mai regăsi pe listele de candidaţi ai PSD şi a precizat: ”Nu sunt eu cel care hotărâsc da sau nu. Colegul nostru Florin Iordache face parte din Parlamentul României, este deputat de Olt. În mod sigur, asta pot să vă spun, în mod sigur o să avem criterii – aşa cum s-a anunţat la Congres – stabilite de Consiliul Naţional, astfel încât cei care vor fi viitorii parlamentari ai PSD să poată să se înscrie în acele criterii, fără a da nume x sau y”.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a completat: ”Cu certitudine, pe listele PSD privind Parlamentul nu va exista niciun candidat cu probleme penale. Asta v-o spun cu toată tăria şi cu toată responsabilitatea!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here