Marcel Vela explică blocajul unui convoi de mașini la intrarea în București: Așteptăm pentru a nu fi spart convoiul

Marcel Vela la sedinţa Consiliului Naţional al Partidului Naţional Liberal (PNL), in Bucuresti, sambata, 4 august 2018. Inquam Photos / Octav Ganea

Mai multe microbuze cu cetățeni veniți din străinătate sunt blocate la intrarea în Capitală. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat că s-a luat măsura de a opri convoiul de microbuze pentru că unii merg spre Constanța, alții spre Prahova, iar cum în București este trafic intens se poate sparge convoiul.

Încă de la intrarea în România, pentru a nu fi introduși în centrele de carantină din zona de Vest a țării am decis să îi escortăm spre zonele cunoscute, spre domiciliu, unde să intre în carantină. Au ajuns cetățeni care vor continua drumul spre Prahova și Constanța. Acolo vor fi așteptați de prefecții din Prahova și Constanța. La intrarea în București convoiul trebuie să se spargă în 2, unii merg spre Constanța, ceilalți spre Prahova.

La această oră este un vârf de trafic în București și pentru a nu fi spart convoiul, se așteaptă liniștirea traficului.”, a spus Marcel Vela, la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here