Mihai Gâdea a îmbrățișat-o pe Flavia Groșan, după audierea acesteia în Colegiul Medicilor

După ce Flavia Groșan a fost audiată de Colegiul Medicilor Bihor, Mihai Gâdea s-a dus s-o încurajeze și să o îmbrățișeze, anunță Newsweek.ro.

Antena 3 a prezentat-o pe Flavia Groșan ca pe o eroină, insistând că ea a fost aplaudată și a primit flori, după audiere. 

“Medicul Flavia Groşan, care a provocat o mare controversă în spaţiul public, după ce a vorbit despre tratamentul ”minune” cu care ar fi vindecat peste 1.000 bolnavi de COVID, a fost aplaudată luni de susţinători şi a primit flori, atunci când a ajuns la Colegiul Medicilor, pentru a fi audiată“, a relatat site-ul Antenei 3.

În timp ce Groșan se îndrepta spre mașină, din mulțimea de susținători și de ziariști, a apărut Mihai Gâdea, care a îmbrățișat-o și a pupat-o. Pe imaginile filmate se aude cum doctorița spune “Mihai, unde dddd…“, după care tace și se lasă luată în brațe. 

Șefa Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiș, a anunțat că doctorița Flavia Groșan nu va primi nici o sancțiune după declarațiile despre tratamentul pentru COVID și că nu s-a pus problema ridicării dreptului de liberă practică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here