Mihailo Podoliak, după ce ruşii şi-au suspendat participarea la acordul privind exportul cerealelor ucrainene: Negocierile cu Rusia, o pierdere de timp

Consilierul prezidenţial ucrainean Mihailo Podoliak a notat, sâmbătă seară, în social media, că prin acţiunile sale Rusia arată că negocierile cu ea sunt “o pierdere de timp”, informează News.ro.

Şantaj nuclear, teroare energetică, blocada cerealelor… Putin a transformat alimentele, frigul şi preţurile în arme împotriva lumii. Rusia lui Putin poartă un război hibrid împotriva Europei, luând ostatici Africa şi Orientul Mijlociu. Demonstrând încă o dată: negocierile cu Rusia – o pierdere de timp”, a scris Podoliak pe Twitter.

Rusia a anunţat sâmbătă că îşi suspendă participarea la Acordurile de la Istanbul, care asigură o continuare a exporturilor de cereale ucrainene, vitale în aprovizionarea alimentară a ţărilor sărace, în urma unui atac cu drone care a vizat sâmbătă nave ruseşti în Crimeea, pe care Moscova le impută Ucrainei şi Regatului Unit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here