Mini-vacanță pentru bugetari

Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Guvernul Nicolae Ciucă se reuneşte, vineri, de la 12.30, în şedinţă de Guvern, pe agendă aflându-se rectificarea bugetară, necesară pentru plata pensiilor şi a alocaţiilor, pe luna decembrie, precum şi stabilirea datei de 29 noiembrie zi liberă pentru bugetari. Sa va face, astfel, puncte cu zilele de sărbătoare 30 noiembrie, Sfântul Andrei şi 1 decembrie, ziua naţionalăş, astfel că cei care lucrează la stat vor fi liberi luni, marţi şi miercuri. Guvernul urmează să prelungească şi starea de alertă, transmite News.ro.

Pe agenda Execurivului se află un PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2021 şi la instituirea cadrului legal pentru acordarea unui împrumut subordonat de către statul român, prin Ministerul Finanţelor, în calitate de acţionar, către CEC BANK S.A.

Guvernul urmează să adopte proiectul de OUG pentru rectificarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021 şi

Pe agendă se află şi uin proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1183/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Un alt proiect de hotărâre aflat pe agendă este cel privind stabilirea zilei de 29 noiembrie 2021 ca zi liberă.

Avertismentul oamenilor de știință: Organismele extraterestre ar putea călători pe navele noastre spațiale și contamina Pământul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here