Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a informat, sâmbătă, că în sediul ministerului se stinge în această seară lumina, cu ocazia marcării Orei Pământului, informează Agerpres.

Stingem lumina, dar nu plecăm acasă! Ministerul Apărării Naţionale se alătură, în această seară, celei mai mari iniţiative la nivel global pentru a demonstra împreună că ne iubim Planeta! Protejăm astfel natura, fiecare dintre noi separat şi împreună, alături de Armata României. Vă invit să participaţi la această iniţiativă şi, de la 20.30 până la 21.30, să stingeţi toate luminile sau, cel puţin, cele care nu vă sunt necesare. Timp de o oră, prin această acţiune, vom îmbrăţişa împreună Planeta! În acest interval toate luminile din clădirile Ministerului Apărării care nu sunt necesare se vor stinge”, a scris ministrul Ciucă, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că în acest interval militarii vor veghea în continuare şi se vor desfăşura misiunile de apărare a ţării.

În această noapte stingem lumina şi activăm timp de o oră camerele cu infraroşu şi pe cele termice… Vom fi astfel cu lumina stinsă dar vom veghea în continuare şi ne vom desfăşura misiunile de apărare a ţării! În această seară vom apăra şi Planeta, vom preţui resursele şi ne vom reconecta cu natura!”, a mai afirmat ministrul Nicolae Ciucă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here